LEVERING

 

Levering

Når du bestiller en vare i vores onlineshop, kan du vælge imellem at afhente den eller få den leveret til din adresse eller i en pakkeshop/pakkeboks.

PERSONLIG AFHENTNING I BUTIK.

ROBB Copenhagen
Dannebrogsgade 2
1660 Københaven V

Man-Fre 09-17
Lørdag 10-16

Levering i Danmark foregår med enten GLS eller PostNord. Køber du for over 500 kr. hos os, sender vi din pakke kvit og frit i Danmark. Vi gør alt for at sende din pakke hurtigst muligt. Vores retningslinjer for levering er:

Danmark: 1-3 hverdage.
Norden: Ca. 1-6 hverdage.
Europa: Ca. 2-6 hverdage.

Skulle der opstå forsinkelser grundet fragtfirmaet, kan ROBB Copenhagen ikke stilles til ansvar. Ved manglende leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning. Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.

Varerne er forsikrede under forsendelsen, og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til PostNord/ GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende.

ROBB Copenhagen er ikke ansvarlig for varer, der er blevet beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

TRACK’N’TRACE

Når vi sender din pakke, vil du modtage en e-mail med et trackingnummer, så du kan følge pakken. Vær opmærksom på at der kan gå op til 12 timer, fra du modtager trackingnummeret, til pakken scannes første gang hos fragtfirmaet.

UDLANDET

ROBB Copenhagen sender ud i hele Europa. Alle vores pakker til udlandet bliver sendt med PostNord eller GLS.

HVOR BLIVER MIN PAKKE AF?

Hvis din pakke udebliver, eller du bliver utålmodig, så kontakt os hello@robbcopenhagen.dk
Husk at have dit ordrenummer klar, så vi kan finde dig i vores system.


RETURNERING

RETURRET

ROBB Copenhagens webshop giver dig 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lignende må ikke være ødelagte, brudte eller fjernet fra varen. I så fald tages den ikke retur. For varer købt i vores fysiske butik  gælder vores returret som følger: 8 dage efter køb tilbyder vi ombytning til anden varer eller til et tilgodebevis.

Pakken returneres via Post Danmark eller GLS, på den måde er der mulighed for at spore pakken i deres system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til ROBB Copenhagen. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Varer, der returneres via efterkrav,  eller som sendes uden porto, vil blive nægtet modtagelse. Vi modtager KUN pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter ikke pakker tilsendt pakkeshops.

Send din returpakke til:

ROBB Copenhagen
Dannebrogsgade 2c
1660 København V
DK

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet til det kreditkort, som varen er blevet betalt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Udgifterne til returnering af varer dækkes af dig som køber.

REKLAMATIONER

ROBB Copenhagens webshop er underlagt købeloven og de retningslinjer, der er givet af Forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra ROBB Copenhagen skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse.

Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler på varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slidtage, som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst ROBB Copenhagen på  hello@robbcopenhagen.dk.


HANDELSBETINGELSER

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler i ROBB Copenhagens webshop.

KØB AF VARER

Ved køb af varer i ROBB Copenhagens webshop skal du udfylde dine personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Når betalingen er godkendt, og varen er registreret, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse. Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt da venligst ROBB Copenhagen på.

hello@robbcopenhagen.dk.

SEND SOM GAVE

Du kan vælge at få varen pakket ind som gave. Det koster ikke ekstra at få pakket ind – giv os besked i kommentarfeltet, Vi kan også sende gaven direkte til modtageren, hvis du indtaster dennes adresse som leveringsadressen.

UDSOLGTE VARER

Viser det sig, at varen, du ønsker, er udsolgt kontakt da venligst ROBB Copenhagen hello@robbcopenhagen.dk

GENERELT

Vi sender alle varer som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.
Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til det valgte fragtfirma med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. ROBB Copenhagen er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

ROBB Copenhagen tager forbehold overfor fejl og udsolgte varer. ROBB Copenhagen har til enhver tid ret til at annullere en ordre, som skyldes ovenstående.

SIKKERHED

Sikkerheden på ROBB Copenhagens webshop er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord er det kun NETS, der har adgang til dine data.

Hverken ROBB Copenhagen eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. I ROBB Copenhagens webshop er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige, og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land, betales der dansk moms men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for men til gengæld fratrækkes dansk moms.

Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer købt i ROBB Copenhagen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

BETALING

I ROBB Copenhagens webshop kan du betale med betalingskortene Visa Dankort, Mastercard og Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle priser i ROBB Copenhagens webshop er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, med mindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

KONTAKT

ROBB Copenhagen
Dannebrogsgade 2c
1660 København V
Danmark
CVR: 30295099

E-mail: hello@robbcopenhagen.dk